Xu Shaofa

Xu Shaofa

Nem túl elterjedt borításról van szó, de a kínai borítással játszóknak biztosan ismerős a név, amit Xu Shaofa válogatott kínai versenyzőről kapott a borítás. (Az ő nevéhez fűződik a – mára már kissé elavult – pendulum szerva is)

A borítás légmentesen lezárt (vákumos) tasakban érkezik. Kibontva enyhe szag csapott meg mintha VOC ragasztó lenne, de ez hamar elillan. Kivéve a borítást szembetűnik azonnal, hogy a szemcsék nagyon aprók. A szivacsa kék, keménysége 38° a szivacson látható felirat szerint. Vastagság nincs feltüntetve ezért megmértem: 3,75 mm a teljes vastagság, amiből a szivacs 2 mm–t tesz ki. Súlya (fóliákkal együtt) vágatlanul 76g.

A szivacson egy áttetsző fólia található ami a tuning réteget hivatott megvédeni a szennyeződéstől. A szivacs nem lyukacsos, mint a Spring Sponge és társai, hanem egyszerűen olyan, mintha egy normál kínai szivacs lenne. Tapintásra szinte megegyezik az általam használt Globe 999 nat 38° os verzióval. Felszíne is kínaiasan tapadósnak tűnik.

Gyári adatok:
Speed 10
Spin 10
Control 9

Speed power foam rubber ,The high elasticity of the foam rubber makes high speed possible, so it is ideal four bouncing and smashing with full strengh. The new untraceable adheshive technology reduces the energy loss after ball dricing and helps rubber recover to original shape instantly. The adoption of upright arrangement of dented granules makes low and even loops which let ball fall so rapidly at the second speed that opponents fail to rect.

Nagyon kíváncsi vagyok erre a borításra. Mivel a Globe 999 bevált és az nem jött még ki tuningosan ezért erre esett a választásom. (Emellett a Haifu BW2 est is kipróbálom.)

Hamarosan teszt…

Szólj hozzá!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás